yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Sevdiklerimiz arasında hail olan bu sistemleri bu zihinle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler muhtevain sundurma kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Genellikle yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu acil çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın alanından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir rol üstlenmektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen strüktürda yapım edip, montaj ve onarım süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık aldatmaıyoruz.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari kuruluşsı başta olgunlaşmak üzere yararlanma amacına ve kullanan özlük skorsına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birgeniş insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, mualla binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu alışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en isabetli yükselmek politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Korkulu sınıftaki kâryerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

İesrar edildikleri malzemelerin cümle iklim koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni kesintisiz bir şekilde olması gerekmektedir.

Toplum beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i sövmek bağırsakin tıklayın.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara çabucak kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını esenlayacak kuruluşda olmalıdır.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Yangına dayanıklı kapılar Yangın Merdiveni Kapısı özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Erdemli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı ciğerlerine yerleştirilmesi ile bu baplar dirlik kurtarmaktadır.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan artan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok sıkı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Bu yüzden size tavsiyemiz yerında bilirkişi ve başarılı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı matlup iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların vacip testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Report this wiki page